Vodafone Thuis – Email

Heb jij al een Vodafone Thuis emailadres? Vraag hem nu aan voor maar €4,- per maand!

Onze ervaring met Vodafone Thuis

Sinds de overname door T-Mobile van de Vodafone Thuis Diensten rond 2017 kwamen wij tegen het probleem aan te lopen dat onze e-mailadressen via Vodafone Thuis kwamen te vervallen. Helaas ging de overstap niet vlekkeloos en waren we van de een op de andere dag al onze e-mails kwijt. Ook na de overname liepen wij telkens tegen het probleem aan dat veel van onze diensten die wij bij diverse bedrijven en instellingen hadden lopen moeilijk konden veranderen hierdoor. Deze ervaring hebben wij helaas niet als enige ervaren en willen daarom ook een oplossing aanbieden tegen een kleine vergoeding.

Help Vodafone Thuis is niet meer!

Ook kwam de mijn Vodafone thuis omgeving te vervallen. Hierdoor waren wij op T-Mobile aangewezen en de ervaring met de Vodafone thuis klantenservice zeer goed. Helaas na de overstap werden onze ervaringen minder. Doordat wij onze problemen graag wilden oplossen en de unieke kans zagen om dit domein over te nemen, hebben wij besloten om jou tegen een kleine vergoeding je eigen Vodafone thuis emailadres te herstellen. Daar wij geen onderdeel zijn van Vodafone Libertel B.V vragen wij een bijdrage van €4 euro per maand hiervoor. Je krijgt dan een standaard e-mailbox van 2GB. Wanneer je een grotere e-mailbox nodig hebt is dit tegen vergoeding ook mogelijk om af te nemen. Je kunt ons dan een e-mail sturen naar info@vodafonethuis.nl.

Aanvragen van je e-mailadres?

Om je eigen vodafonethuis.nl e-mailadres aan te vragen door het online bestel formulier in te vullen. Wij zullen je dan een factuur sturen en zorgen dat jij binnen 24 uur gebruik kunt maken van je vodafonethuis.nl e-mailadres nadat de betaling is ontvangen. Je kun je vodafonethuis.nl e-mailadres instellen op je e-mailclient, maar ook is er een online webmail beschikbaar om je e-mail op uit te lezen.

Mocht je nog vragen hebben, kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen.